• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Over Coor

Coor is een toonaangevende leverancier van facilitaire diensten in Scandinavië en België.
Wij bieden efficiënte en flexibele service-oplossingen, die ervoor zorgen dat onze klanten zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Met specialisatie in werkplaats- en vastgoeddiensten, bestaat het klantenbestand van Coor uit grote en middelgrote bedrijven die actief zijn in de private en publieke sector.
Coor neemt verantwoordelijkheid voor haar acties met betrekking tot klanten, leveranciers, werknemers en het milieu.

Geïntegreerde, gebundelde of afzonderlijke services

Ons serviceportfolio bevat afzonderlijke, gebundelde of geïntegreerde diensten - afhankelijk en op maat van de behoeften van de klant.
Coor heeft het breedste dienstenaanbod op de markt, en heeft de mogelijkheid een zeer divers scala aan services te leveren op vlak van administratie, logistiek, schoonmaak, vastgoed, techniek, energie, optimalisatie van werkruimte en zoveel meer.

Onze primaire kracht is het aanpassen, ontwikkelen en leiden van ondersteunende servicefuncties op nieuwe en efficiëntere manieren. Door verschillende services uit (een deel van) deze servicesegmenten te bundelen, kan Coor unieke en flexibele oplossingen bieden die klanten zakelijke voordelen opleveren. We noemen dit een intelligente service, of Service met IQ.

Geografische segmenten

Coor is actief in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Finland en België.