• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Coor Awards

Elk jaar organiseren we Coor Awards, een interne onderscheiding waarbij we medewerkers belonen voor hun unieke prestaties.

De Coor Awards zijn onderverdeeld in zes categorieën die ons aanhoudende succes weerspiegelen en wat belangrijk is voor Coor. 

Leider van het jaar

De leider van het jaar moet voldoen aan de succesfactoren van Coor. Dit betekent dat ze onze medewerkers betrekken & versterken, feedback geven en coachen. Een persoon die sterke klantenrelaties opbouwt en voor een efficiënte dienstverlening zorgt.

Medewerker van het jaar

Medewerker van het jaar is een echte Coor-held; iemand die leeft volgens onze leidende sterren, die uitstekende service en verbeteringen levert aan klanten en Coor-llega's, gelukkig en zorgzaam is, verder is gegaan dan verwacht wordt in hun rol, anderen inspireert en het dagelijkse leven beter en leuker maakt op de werkvloer.

Beschermengel van het jaar

Beschermengel van het jaar is een rolmodel voor Coor's focus op gezondheid en veiligheid en werkt actief mee aan het ontwikkelen van een veilige werkomgeving. Door hun optreden hebben zij het verschil gemaakt voor de werkomgeving door ongevallen en/of incidenten te voorkomen.

Milieubeschermer van het jaar

Milieubeschermer van het jaar is een rolmodel voor Coor's focus op milieu en werkt actief mee aan het ontwikkelen van een milieuvriendelijke werkomgeving. 

Verbetering van het jaar

Verbetering van het jaar promoot en erkent kleine/grote bijdragen die ons ertoe brengen innovatieve oplossingen te ontwikkelen die tastbare waarde opleveren voor onze klanten én Coor.

Verkoop van het jaar

Verkoop van het jaar promoot en erkent succesvolle verkopen voor elke medewerker die betrokken is geweest bij een initiatief dat tot een verkoop heeft geleid.