Search
  • Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Coor Awards

Elk jaar organiseren we Coor Awards, een interne onderscheiding waarbij we medewerkers belonen voor hun unieke prestaties.

De Coor Awards zijn onderverdeeld in vijf categorieën, deze gebieden weerspiegelen ons aanhoudende succes en wat belangrijk is voor ons bij Coor: Medewerker van het jaar, Leider van het jaar, Verkoop van het jaar, Verbetering van het jaar en Beschermengel van het jaar.

Beschermengel van het jaar

Beschermengel van het jaar is een rolmodel voor Coor's focus op gezondheid en veiligheid en werkt actief mee aan het ontwikkelen van een veilige werkomgeving. Door hun optreden hebben zij het verschil gemaakt voor de werkomgeving door ongevallen en/of incidenten te voorkomen.

Leider van het jaar

De leider van het jaar moet voldoen aan de succesfactoren van Coor. Dit betekent dat ze onze medewerkers betrekken en versterken, feedback geven en coachen voor succes. Een persoon die sterke klantenrelaties opbouwt en zorgt voor een efficiënte dienstverlening.

Medewerker van het jaar

Medewerker van het jaar is een echte Coor held, iemand die leeft volgens onze leidende sterren. Iemand die uitstekende service en verbeteringen levert aan klanten en Coor-llega's, gelukkig en zorgzaam is, verder is gegaan dan verwacht wordt in hun werkrol, anderen inspireert en het dagelijks leven beter en leuker maakt op de werkvloer.

Milieubeschermer van het jaar

Milieubeschermer van het jaar is een rolmodel voor Coor's focus op milieu en werkt actief mee aan het ontwikkelen van een milieuvriendelijke werkomgeving. 

Verbetering van het jaar

Verbetering van het jaar promoot en erkent kleine/grote bijdragen die ons ertoe brengen innovatieve oplossingen te ontwikkelen die tastbare waarde opleveren voor onze klanten én Coor.

Verkoop van het jaar

Verkoop van het jaar promoot en erkent succesvolle verkopen voor elke medewerker die betrokken is geweest bij een initiatief dat tot een verkoop heeft geleid.