Search
  • Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Duurzaamheid

Bij Coor hebben we oog voor duurzaamheid in al onze activiteiten.
We stellen duidelijke en meetbare doelen op het vlak van sociale en milieugerelateerde duurzaamheid, net zoals we dat altijd hebben gedaan op zakelijk vlak.

Ons doel is om een ├ęcht duurzaam bedrijf te worden.

Werken met duurzaamheid is hetzelfde als het nemen van verantwoordelijkheid voor de bedrijfsactiviteiten vanuit een breder perspectief – dit om rekening te houden met zowel de korte als de lange termijn gevolgen van de vandaag genomen beslissingen.

Duurzaamheidsbeleid

Coor neemt een verreikende verantwoordelijkheid op zich voor haar eigen bedrijfsvoering en de impact die deze op langere termijn hebben op alle mensen, het milieu en de samenleving als geheel. Uiteraard zijn alle operaties gebaseerd op naleving van de toepasselijke wetgeving, maar in veel contexten neemt Coor een grotere verantwoordelijkheid op zich.

Het duurzaamheidsbeleid omvat kwesties op het gebied van gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit.

Beleidsverklaring duurzaamheid

Coor’s ambitie is om het bedrijf voortdurend te ontwikkelen vanuit een  langetermijnperspectief om vandaag een winstgevende en gezonde onderneming te leiden zonder de kansen om dit in de toekomst te doen, in gevaar te brengen.

Dit betekent dat Coor ernaar streeft om te dienen als een goede bedrijfsburger, die niet alleen verantwoordelijkheid neemt voor zijn eigen ontwikkeling, maar ook de impact ervan op alle mensen, het milieu en de samenleving.