• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Waarom kiezen voor Coor

Onze missie is om de service-activiteiten van onze klanten te optimaliseren en te creëren op basis van hun specifieke uitdagingen en behoeften.
We leveren en ontwikkelen diensten die niet alleen waarde creëren voor onze klanten, maar ook hun concurrentievermogen versterken.

Meer tijd voor uw kernactiviteit

Door de operationele verantwoordelijkheid van uw ondersteunende activiteiten over te dragen aan een specialist, kunt u meer tijd en middelen besteden aan het ontwikkelen van uw kernactiviteit en het versterken van uw concurrentievermogen.

Meer flexibiliteit

Verschillende marktomstandigheden zorgen voor verschillende uitdagingen.
Diensten kunnen makkelijk worden vergroot of verkleind op basis van uw veranderende noden.

Toegang tot gespecialiseerde kennis en methodieken

Coor geeft uw bedrijf toegang tot ervaring en gespecialiseerde competentie binnen tal van servicesegmenten. 
We bieden ook effectieve en kwaliteitsvolle werkprocessen en -methoden; ondersteund door de modernste IT-systemen die volledig zijn afgestemd op dienstverlening.

Innovatie zit in ons DNA

Coor heeft een gestructureerd innovatieproces, wat betekent dat onze diensten voortdurend worden bijgewerkt en vernieuwd. Door een goed begrip van onze klanten, heeft Coor een toonaangevend en slim aanbod in de sector. Innovaties die de efficiëntie van de klant verhogen, en het gebruik van hulpbronnen verminderen, dragen ook bij aan een duurzame ontwikkeling.
Dit helpt ons om diensten van de volgende generatie te creëren.

Eenvoud en overzicht

De organisatie en levering van Coor is op maat gemaakt voor elke klant, en er is een toegewijde SPOC (Single Point Of Contact) voor elke klant met de eindverantwoordelijkheid voor de volledige levering.

Coor neemt een substantiële verantwoordelijkheid voor tactische en operationele zaken en bewaakt de levering continu op een gestructureerde basis. 

Meer betrokken servicepersoneel

Coor biedt alle medewerkers relevante trainings- en individuele ontwikkelingsmogelijkheden om een ​​sterke cultuur van dienstverlening te garanderen. Dit zorgt ervoor dat Coor-medewerkers zich meer inzetten voor elke dienstverlening.

Passion for Service

Passion for People