Search
  • Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Waarom Coor

Onze missie is om de serviceactiviteiten van onze klanten te optimaliseren en te ontwikkelen op basis van hun specifieke uitdagingen en behoeften. We doen ons best om intelligente diensten te leveren en continu te ontwikkelen die waarde creëren voor onze klanten en hun concurrentievermogen te versterken.

Meer tijd voor uw kernactiviteit

Door de operationele verantwoordelijkheid van uw ondersteunende activiteiten over te dragen aan een specialist, kunt u meer tijd en middelen besteden aan het ontwikkelen van uw kernactiviteit en het versterken van uw concurrentievermogen.

Meer flexibiliteit

Verschillende marktomstandigheden zorgen voor verschillende uitdagingen. Diensten kunnen makkelijk worden vergroot of verkleind op basis van uw veranderende noden.

Toegang tot gespecialiseerde kennis en methodieken

Coor geeft uw bedrijf toegang tot ervaring en gespecialiseerde competentie binnen tal van servicesegmenten. We bieden ook effectieve en kwaliteitsvolle werkprocessen en -methoden, ondersteund door de modernste IT-systemen die volledig zijn afgestemd op dienstverlening.

Proactieve verbetering en gestructureerde innovatie-inspanningen

Coor heeft een gestructureerd innovatieproces, wat betekent dat onze diensten voortdurend worden bijgewerkt en vernieuwd. Dit helpt ons om diensten van de volgende generatie te creëren.

Eenvoud en overzicht

De organisatie en levering van Coor is op maat gemaakt voor elke klant en er is een toegewijde SPOC (Single Point Of Contact) voor elke klant met de eindverantwoordelijkheid voor de volledige levering.

Coor neemt een substantiële verantwoordelijkheid voor tactische en operationele zaken en bewaakt de levering continu op een gestructureerde basis. 

Meer betrokken servicepersoneel

Coor biedt alle medewerkers relevante trainings- en individuele ontwikkelingsmogelijkheden om een ​​sterke cultuur van dienstverlening te garanderen. Dit zorgt ervoor dat Coor-medewerkers zich meer inzetten voor elke dienstverlening.