• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Industrial services

Coor voorziet en ontwikkelt de diensten nodig voor een efficiƫnte, veilige en flexibele productie.

Wij ondersteunen alle industriƫle processen in grote en middelgrote ondernemingen.

Contact

Productieservice op maat

We passen onze oplossingen aan op basis van individuele klantenbehoeften. Ons doel is om diensten te leveren die bijdragen aan een hoge toegankelijkheid en geoptimaliseerd gebruik in de faciliteiten van onze klanten. Dit bereiken we door preventief en correctief onderhoud.

Productieservice gekenmerkt door inzet, veiligheid en kwaliteit

Coor is een servicebedrijf dat gekenmerkt is door een scherpe klantgerichtheid, hoge servicecontent en gestructureerd innovatiewerk. Gezondheid, veiligheid, milieu en kwaliteit staan centraal bij Coor, en wij streven naar een nultolerantie wat betreft arbeidsongevallen.

Met Coor als uw partner krijgt u toegang tot een competente en veilige dienstverlener met geavanceerde systemen en methodes. Sinds een aantal jaren ontwikkelen we eigen systemen en processen, maar ook met klant-specifieke onderhoudssystemen gaan we probleemloos aan de slag.

Het is een gegeven dat onze werknemers de certificering en training hebben gekregen die nodig zijn om in een productie-omgeving te werken.

Ook voldoen al onze activiteiten aan de milieu- en kwaliteitscertificering onder ISO-normen.

Reinigingsonderhoud van productie-installaties

Het reinigingsonderhoud van de productie-installaties is een noodzakelijk verlengstuk van de productie.
Zonder dit onderhoud kan haar continuïteit en kwaliteit niet worden gegarandeerd.

Opmaak onderhoudsprogramma's

Zowel preventief als correctief onderhoud vereisen een programma - een takenpakket met daaraan gekoppeld een planning.

Reinigingsonderhoud van spuitcabines & (poeder)lakstraten

Het reinigingsonderhoud van spuitcabines en lakstraten is een essentieel onderdeel van hoogwaardige paintprocessen. Onze topprioriteit is het waarborgen van een beschermde en stofvrije omgeving in spuiterijen & lakkerijen.

Productie-ondersteuning

Door onze ruime ervaring binnen productie-omgevingen kunnen wij u uit de nood helpen wanneer de productievraag verhoogd wordt, of als er een productiestop dreigt door bijvoorbeeld zieke medewerkers.

Voor opdrachten op korte of lange termijn, of ondersteuning binnen deelprocessen van uw productie kan Coor u bijstaan.
Denk hierbij bijvoorbeeld aan logistieke ondersteuning, kwaliteitscontroles, monteren of demonteren van onderdelen, just in time delivery, ...

Planning, coördinatie & supervisie van preventief onderhoud

De continuïteit van uw productie is cruciaal, daarom is een efficiënt onderhoudsplan een noodzakelijke factor voor uw productie; niet enkel in termen van kosten, maar ook voor het borgen van de kwaliteit, veiligheid en bescherming van het leefmilieu.

Wij helpen u niet alleen bij het opzetten, plannen en superviseren van het preventief onderhoud, maar spelen eveneens een sleutelrol bij de ondersteuning of totaalbeheer van de werkvoorbereiding, het opmaken van werkinstructies, het analyseren van technische storingen of het algemeen optimaliseren van uw productie en kwaliteit.

Duurzaamheid in het echt

Coor is gecertificeerd volgens ISO 9001, 14001 en 45001; dit wil zeggen dat al onze activiteiten in overeenstemming zijn met de internationale normen.

Lees meer over Coor's duurzaamheidswerk

Ontwikkeling vanaf het eerste moment

Onze grootste kracht ligt in het aanpassen, ontwikkelen en beheren van servicefuncties op nieuwe en efficiënte manieren. 
Wij zijn experts in het werkende leven van vandaag, zijn klaar voor de industrie van morgen en ondersteunen u op weg naar de werkplek van de toekomst.

Lees meer over Coor's innovaties

Industrial services

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.