• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

"Ik vind de uitdaging leuk"

Billy Arvidsson maakte de overstap van Control Specialist naar Operationeel Manager bij Coor. Werken met mensen en de mogelijkheid om jezelf uit te dagen zijn twee zaken waardoor Billy zijn werk als Operationeel Manager met plezier doet.

Vekstmuligheter - Billy Arvidsson

Billy Andersson werkte voorheen als Control Specialist bij Veolia Technical Management. Coor nam het bedrijf eind 2021 over, en daarmee begon voor Billy en zijn collega’s een reis vol veranderingen.  

“Als Control Specialist heb ik me uitgebreid beziggehouden met het opvangen van fouten en het programmeren van controlesystemen zoals ventilatie, koelapparatuur en verwarmingssystemen.
Ik programmeerde systemen, voegde nieuwe functies toe en schafte betere software aan om de werkzaamheden efficiënter te laten verlopen. Vervolgens kreeg ik de kans om bij Coor aan de slag te gaan als Operationeel Manager.
Ik ben nog steeds veel op locatie, maar mijn job betekent nu meer een overzicht maken van het werk dat gedaan moet worden en de juiste voorwaarden creëren voor onze technici.”

Hoe was het om de overstap naar Coor te maken?

“Geweldig eigenlijk. Ik was voorheen weifelend over Coor, maar werd positief verrast. Bij Veolia lag de nadruk op technologie; we waren goed in het oplossen van de technische en systeemproblemen van onze klanten. Coor biedt op een andere wijze een geweldige service, met meer nadruk op interacties met de klant en uitzoeken wat de klant nodig heeft. Coor heeft altijd in hoge mate opengestaan voor het inzetten van de technische expertise die wij van Veolia meenamen.”

Wat vind je het leukste aan je werk?

“De zorg voor mensen. Eigenlijk had ik me ingeschreven voor een studie sociologie toen ik jonger was, maar uiteindelijk werd ik elektricien. Ik vind het ook leuk om mezelf uit te dagen in mijn rol van Operationeel Manager. Het aansturen van mensen en beheren van een klantenportefeuille is een nieuwe ervaring, in vergelijking met werken in de techniek.”

Veel van de medewerkers van Coor vinden de doorgroeimogelijkheden het beste van hun baan, kun je daar iets over zeggen?

“Ik kwam bij Coor in dienst als Operationeel Manager, en een aantal van mijn collega’s die technici waren zijn in de afgelopen paar maanden Specialist geworden. Ik heb het duidelijk gezien, mensen krijgen kansen om zich intern te ontwikkelen en nieuw personeel wordt niet alleen extern aangetrokken. Het is prachtig dat mensen die mogelijkheid hebben.”

Waarom vind je het belangrijk om je professioneel op je werkplek te kunnen ontwikkelen?

“Ik denk dat dat belangrijk is om ons competentieniveau te behouden, maar ook om onze vaardigheden te vergroten. Misschien sta je er niet bij stil, maar alleen omdat onze competentieniveaus al hoog zijn kunnen we niet op onze lauweren rusten. Het is belangrijk dat we ons blijven ontwikkelen en verbeteren om niet achterop te raken.”