• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

"We hebben veel plezier op het werk"

Toen het contract bij één van de klanten van Coor afliep, kreeg Sandra Karlsson de kans om aan de slag te gaan in een nieuwe rol, bij een nieuwe klant in dezelfde stad.
Nu voelt ze zich nog zekerder bij Coor.

Sandra Karlsson

Wat voor werk doe je bij Coor?

“Op dit moment werk ik als gastvrouw bij een van onze klanten hier in Gotenburg. De klant verhuist binnenkort naar een nieuw pand hier in de buurt, en dan ga ik terug naar mijn baan als receptioniste. In mijn rol als gastvrouw doe ik een beetje van alles wat op kantoor. Ik vul de voorraden aan in printerruimtes, verwerk de post en handel goederenbeheer af, zorg voor sleutels en ontvang en regel bestellingen, om maar een paar dingen te noemen.”

Hoelang werk je al bij Coor?

“Ik kwam iets meer dan vijf jaar geleden via een uitzendbureau bij Coor terecht. Na zes maanden kreeg ik een vast contract aangeboden. Aanvankelijk werkte ik als gastvrouw, maar ik schoof al snel door naar de receptie, omdat ik daar al eerdere ervaring mee had.”

Hoe is het om bij Coor te werken?

“Ik vind het geweldig. Het werk is leuk en afwisselend. Coor is een groot bedrijf en er zijn mogelijkheden om te groeien als je dat wil.”

Wat doe je het liefst tijdens je werkdag?

“Ik vind de totale ervaring fijn. Ik hou van het administratieve werk in combinatie met het contact met mensen. Het geeft steeds weer opnieuw voldoening om klanten een uitstekende service te bieden.”

Hoe zou je de teamspirit op je werkplek beschrijven?

“We werken hier met z'n tweeën en vormen een klein, maar sterk team. Omdat we verschillende dingen leuk vinden, vullen we elkaar goed aan en we hebben altijd veel plezier op het werk. Coor Cleaning werkt ook voor deze klant, en dus werken we veel met hen samen.”

Afgelopen voorjaar kreeg je een ander contract en ben je met een andere klant gaan werken. Hoe was dat?

“Ik heb me nooit zorgen gemaakt dat ik mijn baan zou verliezen. Voordat we het contract met die klant kwijtraakten, had ik er nooit bij stilgestaan dat de contracten slechts voor bepaalde tijd golden. Toen we geïnformeerd werden over de wijzigingen, had ik het idee dat het op de een of ander manier wel goed zou komen. Mijn collega’s en ik kregen allemaal een nieuwe baan aangeboden en ik ben echt blij hoe het heeft uitgepakt, ook al waren we een geweldig team toen we nog allemaal met elkaar werkten. Werken met een nieuwe klant heeft echt goed voor me uitgepakt. Nu voel ik me nog zekerder over mijn baan bij Coor.”

Over Sandra Karlsson

Leeftijd: 36

Woont in: Gotenburg

Werkt als: Receptioniste/Gastvrouw