• Contact
 • Language / Site

  Languages

  Sites

Project Management

Coor begeleidt u tijdens uw renovatie, verbouwings- of nieuwbouwproject.

Wij ondersteunen u op vlak van ontwerp samen met uw of onze architect, maken een budget op en ondersteunen u in de uitvoeringsfase - zowel op technisch als financieel vlak.

Contact

Coor streeft voortdurend naar nieuwe, duurzame oplossingen die onze eigen processen én deze van de klant kunnen stroomlijnen. 
We bieden ervaren projectmanagers met een breed scala aan competenties, hebben een groot netwerk aan contacten en beschikken over de kennis die nodig is om een project van begin tot eind te leiden.

Wij nemen de verantwoordelijkheid van idee tot oplevering, of enkel voor de onderdelen waarin u ondersteuning nodig heeft. 

Kennismaking en begeleiding in de conceptfase

Onderling vertrouwen is essentieel bij elke samenwerking, en daarom starten wij ieder project met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Op deze manier worden wensen en verwachtingen duidelijk op esthetisch vlak, maar ook op gebied van financiële impact, timing en locatie.

Wij doorlopen samen het volledige bouwproces.

Kostenraming

Wij maken volgens een aantal fases (ontwerp, aanbesteding, uitvoering en nazorg) een eerste financiële raming op voor de implementatie van het hele project.

Overzicht

Wij definiëren de projectorganisatie en doelen, en maken alvast een eerste overzichtplanning op voor de uitvoering van de werken.

Aanvragen en vergelijk van offertes

Op basis van de goedgekeurde documenten/plannen vragen wij bij verschillende partijen offertes per discipline op, en maken hiervan een vergelijkingstabel op. Uiteraard kunnen ten allen tijde de nodige aanpassingen qua afwerking, materialen, kleuren door u aangebracht worden.

Op basis van uw definitieve beslissing wordt een overzicht gemaakt van alle aankopen en wordt met u afgetoetst of het project binnen het vooropgestelde budget kan gerealiseerd worden.

Controle op uitvoering van de werken en facturatie

Wij stellen een uitvoeringsplan op, volgen vanaf opstart dagelijks de werken op en sturen bij waar nodig.

Wekelijks worden werfvergaderingen georganiseerd met alle betrokken partijen.

Wij controleren alle facturen en afrekeningen van de aannemers en houden u op de hoogte van de financiële situatie van uw project.

Oplevering

Wij zorgen voor de oplevering van de werken, maken een opmerkingslijst en zorgen dat eventuele niet-conform uitgevoerde werken bijgestuurd worden om het beoogde kwaliteitsniveau te behalen.

Nazorg

Je kan op ons rekenen voor het postinterventie- & as-builtdossier, zodat u zorgeloos het project in gebruik kan nemen. 

Duurzaamheid in het echt

Coor creërt waarde op basis van uw visies

Duurzaamheid is een belangrijk onderdeel van alle projecten. 
Door voor Coor te kiezen als partner voor Project Management, kiest u voor oplossingen op lange termijn, en waardecreërende ontwikkeling voor uw vastgoed. 

Coor biedt:

 • Een kans om uw milieudoelstellingen te bereiken
 • Complete oplossingen inzake Facility Management
 • Één partner gedurende het hele project, met de nodige competenties en ervaring
 • Één aanspreekpunt, wat zorgt voor snellere acties
 • Een future-proof werkplaats
 • Optimalisatie en advies gedurende het hele project
 • Economische en ecologische waarde

Wij zetten uw idee om naar realiteit!

Project Management

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.