• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Soft FM

De werkomgeving speelt een belangrijke rol. Het is een plaats voor samenwerking, creativiteit en fungeert als drager van de bedrijfscultuur. Soft FM-services spelen hierbij een belangrijke rol.

Coor beschikt over de nodige middelen en expertise voor de planning, organisatie, uitvoering en continu verbetering van deze diensten.

Contact

Services die het dagelijkse leven makkelijker maken

Efficiënte diensten die zijn aangepast aan de behoeften van de gebruikers, verhoogt het welzijn en de productiviteit op de werkvloer. 
Het voordeel van een partnership met één leverancier die aan al uw speficieke vereisten voldoet, is dat u één contactpersoon en een kostenefficiënte oplossing krijgt - eenvoudig en probleemloos voor zowel klanten als servicegebruikers.

Moderne, duurzame oplossingen in professionele services

Naast de klassieke schoonmaak bieden we ook facilitaire diensten aan zoals ramenwas, vloeronderhoud, interne en externe verhuis, sanitaire hygiëne, logistieke afvalbehandeling, ongediertebestrijding en interne postverdeling.

Onze kracht ligt in de combinatie van professionaliteit en verantwoordelijkheid van een grote dienstverlener, met inzet van lokale operators.

We volgen continu de voorgang om ervoor te zorgen dat we up-to-date zijn van de nieuwste methoden, materialen, chemicaliën en technologie.

Dagelijkse schoonmaak

Coor neemt de algehele verantwoordelijkheid en zorgt ervoor dat de dagelijkse schoonmaak wordt uitgevoerd in overeenstemming met uw specifieke noden.
We bieden een professionele en flexibele dienstverlening die bijdraagt aan de veiligheid, gezondheid en welzijn binnen uw bedrijf.

Ramenwas

Om een aangename ervaring en een goede lichtinval in uw gebouw te hebben, moeten de ramen regelmatig worden gereinigd.

Hygiëne materialen

Hoog papier- en/of zeepverbruik?

We bieden flexibele oplossingen, duurzame keuzes en betaalbare prijzen voor de inkoop van alle soorten hygiënematerialen, en organiseren een pro-actief beleid.

Logistieke afvalbehandeling

Nieuwe milieunormen en -wetten, of problemen met uw afvalbeheer? 

Wij geven advies voor het sorteren van alle afvalstromen, en staan in voor het verzamelen en ophalen ervan. Een belangrijk onderdeel voor duurzame ontwikkeling! 

Interne en externe verhuis

Verhuis van een bureel, afdeling of gebouw? 

Dit vergt niet alleen precisie en discretie, maar ook een uitgebreide voorbereiding. Wij  zorgen ervoor dat u zo snel en efficiënt mogelijk uw verhuisproject kan realiseren.
Ook voor de schoonmaak na oplevering kan u op ons rekenen!

Interne postverdeling

Voor het beheren, sorteren, verdelen en versturen van de interne post kunnen wij een op maat opgesteld voorstel aanbieden.

Ongediertebestrijding

Insecten of ongedierte in uw bedrijf is niet alleen een vervelend en ongezond probleem, maar het geeft ook een negatieve uitstraling aan uw bedrijf.

Wij zorgen voor een passende oplossing en organiseren een pro-actief beleid.

Duurzaamheid in het echt

Met duurzame services bedoelt Coor niet alleen het milieu, maar ook het creëren van werkplekken waar mensen zich goed voelen - zowel nu als op langere termijn. 

Lees meer over Coor's duurzaamheidswerk

Ontwikkeling vanaf het eerste moment

Een hoog serviceniveau en continue ontwikkeling

Coor kenmerkt zich door een sterke verbeteringscultuur en systematisch innovatiewerk. We ontwikkelen ons aanbod voortdurend en lanceren slimme diensten. 

Lees meer over Coor's innovaties

Soft FM

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.

Daily Office Cleaning

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.