Search
  • Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Soft FM

Coor beschikt over de nodige middelen en expertise om een reeks diensten te plannen, organiseren, uitvoeren en continu te verbeteren.

Moderne, duurzame oplossingen in professionele diensten

Naast de dagelijkse schoonmaak, die we bijna altijd als abonnementsdienst uitvoeren, bieden we ook facilitaire diensten aan zoals ramenreiniging, vloeronderhoud, interne en externe verhuis, sanitaire hygiëne, logistieke afvalbehandeling en interne postverdeling.

Onze kracht ligt in de combinatie van professionaliteit en verantwoordelijkheid van een grote dienstverlener met inzet van lokale operators. We volgen continu de voorgang om ervoor te zorgen dat we up-to-date zijn van de nieuwste methoden, materialen, chemicaliën en technologie.

Dagelijkse schoonmaak

Onze kwaliteit is gebaseerd op zowel de  traditionele als de nieuwe reinigingsmethoden en omvat een “state of the art” moderne  wastechnologie die aan de nieuwste en strengere ecologische normen voldoet. Deze methoden zijn ontwikkeld op basis van onze  gebundelde  ervaringen met diverse grote en kleine klanten uit de private en publieke sector.

Wij reinigen kantoren, sanitaire - en productieruimtes, trappen, keukens en dampkappen,  alle  soorten vloerbekleding, etc. Gebaseerd op onze jarenlange kennis, kunnen wij u een geoptimaliseerd  schoonmaakprogramma aanbieden die aan uw specifieke behoeften voldoet.

Door onze eenvoud van organisatie, open communicatie, actief veiligheidsbeleid en het continu zoeken naar verbeteringen, zorgen wij voor een nette werkomgeving en dragen zo bij aan een betere uitstraling van uw bedrijf.

Sanitaire hygiëne

Een hoog papier – en/of zeepverbruik? Wij zoeken naar een kostenbesparende en voor iedereen aanvaardbare oplossing en we organiseren een pro-actief beleid.

Logistieke afvalbehandeling

Nieuwe milieunormen en wetten en problemen met het sorteren? Wij geven advies voor het sorteren van alle afval, ook staan we in voor het verzamelen en ophalen ervan.  

Interne en externe verhuis

Verhuis van een bureel, afdeling of gebouw?  Dit vergt niet alleen precisie en discretie maar ook een uitgebreide voorbereiding. Wij  zorgen ervoor dat u zo snel en efficiënt mogelijk uw verhuisproject kan realiseren.

Interne postverdeling

Voor het beheer, sorteren, verdelen en versturen van de interne post kunnen wij een op uw maat opgesteld voorstel aanbieden.

Ongediertebestrijding

Insecten of ongedierte in uw bedrijf is niet alleen een vervelend en ongezond probleem, maar het geeft ook een negatieve uitstraling aan uw bedrijf. Wij zorgen voor een passende oplossing en organiseren een proactief beleid.

Soft FM

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.

Daily Office Cleaning

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.