Search
  • Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Soft FM

Coor beschikt over de nodige middelen en expertise voor de planning, organisatie, uitvoering en continu verbetering van diverse services.

Moderne, duurzame oplossingen in professionele services

Naast de klassieke schoonmaak bieden we ook facilitaire diensten aan zoals ramenwas, vloeronderhoud, interne en externe verhuis, sanitaire hygiëne, logistieke afvalbehandeling, ongediertebestrijding en interne postverdeling.

Onze kracht ligt in de combinatie van professionaliteit en verantwoordelijkheid van een grote dienstverlener, met inzet van lokale operators.

We volgen continu de voorgang om ervoor te zorgen dat we up-to-date zijn van de nieuwste methoden, materialen, chemicaliën en technologie.

Dagelijkse schoonmaak

Onze service is gebaseerd op zowel de traditionele als de nieuwste reinigingsmethodes, en omvat een "state of the art" technologie die aan de nieuwste en strengere ecologische normen voldoet. 

Wij reinigen kantoren, sanitaire ruimtes, trappen, keukens en dampkapen, alle soorten vloerbekleding, etc. 
Door onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij u een geoptimaliseerd schoonmaakprogramma aanbieden die aan uw specifieke vereisten voldoet. 
Daarnaast verzekeren we eenvoud van organisatie, open communicatie, een actief veiligheidsbeleid en het continue zoeken naar verbeteringen. 

Op die manier zorgen wij voor een nette werkomgeving, en dragen zo bij aan een aantrekkelijke uitstraling van uw bedrijf.

Sanitaire hygiëne

Een hoog papier – en/of zeepverbruik?

Wij zoeken naar een kostenbesparende én voor iedereen aanvaardbare oplossing, alsook organiseren we een pro-actief beleid.

Logistieke afvalbehandeling

Nieuwe milieunormen en -wetten, of problemen met sorteren?

Wij geven advies voor het sorteren van alle afval, ook staan we in voor het verzamelen en ophalen ervan.  

Interne en externe verhuis

Verhuis van een bureel, afdeling of gebouw? 

Dit vergt niet alleen precisie en discretie, maar ook een uitgebreide voorbereiding. Wij  zorgen ervoor dat u zo snel en efficiënt mogelijk uw verhuisproject kan realiseren.

Interne postverdeling

Voor het beheren, sorteren, verdelen en versturen van de interne post kunnen wij een op maat opgesteld voorstel aanbieden.

Ongediertebestrijding

Insecten of ongedierte in uw bedrijf is niet alleen een vervelend en ongezond probleem, maar het geeft ook een negatieve uitstraling aan uw bedrijf.

Wij zorgen voor een passende oplossing en organiseren een pro-actief beleid.

Soft FM

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.

Daily Office Cleaning

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.