Search
 • Contact
 • Language / Site

  Languages

  Sites

Hard FM

Slim gebouwenbeheer is kostenefficiënt en milieuvriendelijk. Langetermijnperspectief staat hierbij centraal.

Brede, diepgaande competentie

Ons dienstenportfolio omvat onderhoud van gebouwen, de verzorging en onderhoud van buitenomgevingen, het optimaliseren van energieverbruik, schadecontrole en reparatie, evenals financieel en administratief beheer.

Gebouwenbeheer

Veel niet-productiegebonden installaties worden enkel symptomatisch behandeld, waardoor ingrepen soms pas gebeuren wanneer het probleem reeds te ver gevorderd is, dit terwijl preventief tewerk gaan ook hier aan de orde is. Concrete activiteiten in dit gamma zijn:

 • Opknapwerken en herschilderen van gebouwen en machines
 • Preventief onderhoud op sanitaire installaties
 • Aanbrengen van weg- en zone-markeringen
 • Ondersteuning bij het wegwerken van incidentmeldingen

De werken kunnen worden ingepland ter aanvulling van een bestaand onderhoudsprogramma of kunnen totaal afzonderlijk worden georganiseerd, onze aanpak blijft dezelfde: voorbereiding, planning, organisatie, supervisie en controle staan in voor een vlekkeloze afhandeling van elke opdracht. We hebben een kwaliteitsgericht beheer, garanderen een grote flexibiliteit en zijn voortdurend op zoek naar verbeteringen.

Luchtbehandeling

De kwaliteit van de toegevoerde lucht is van vitaal belang. Een goede luchtkwaliteit heeft een positief effect op het ziekteverzuim en productiviteit binnen uw bedrijf. Om de optimale luchtkwaliteit na te streven bieden wij de volgende diensten aan:

 • Filtermanagement
 • Preventief onderhoud HVAC/Cooling
 • Correctief onderhoud HVAC/Cooling

Handyman

Het wachten op uw klusjes beu? Of dit nu gaat over sanitair, lampen vervangen, schrijnwerk, dak herstellingen, schilderwerken, epoxywerken, ... voor al uw klussen in uw vastgoed hebben wij een passende en snelle oplossing.

Groenonderhoud

De groendienst kan ingezet worden voor het onderhoud van parken en groenvoorziening maar ook om uw bedrijfsterreinen te onderhouden en verzorgen.

Energiemanagement

Bij energiestudies wordt meestal de aandacht gevestigd op productieprocessen. Maar de verwarming, koeling, verlichting,... zijn binnen een bedrijf één van de grootste verbruikers. Wij zorgen dat deze verbruikers in kaart worden gebracht om er dan een energiestudie op los te laten. We zorgen voor betaalbare en efficiënte verbeteringsvoorstellen die zich binnen een redelijke termijn terug verdienen.

Ongediertebestrijding

Insecten of ongedierte in uw bedrijf is niet alleen een vervelend en ongezond probleem, maar het geeft ook een negatieve uitstraling aan uw bedrijf. Wij zorgen voor een passende oplossing en organiseren een proactief beleid.

Hard FM

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.