• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Hard FM

Coor biedt slim gebouwbeheer die voldoet aan de veeleisende standaarden. Onze unieke, flexibele, innovatieve services dragen bij aan het milieu én uw financiën.
Langetermijnperspectief staat hierbij centraal.

Contact

Optimalisatie van gebouwen gedurende hun hele levenscyclus

De levensduur van een gebouw strekt zich uit over meerdere decennia, soms zelfs over meerdere eeuwen. Dit betekent dat meer dan 80% van de totale kosten en milieu-impact pas tijdens de beheerfase ontstaat.

Coor biedt een hoge kwaliteit en langetermijnaanpak; we werken pro-actief om problemen te voorkomen, en handelen snel & flexibel als er zich toch uitdagingen voordoen. Hierbij voeren we een open dialoog, waarbij we op basis van onze expertise en ervaring oplossingen voorstellen die goed zijn voor uw gebouw & diens gebruikers - zowel nu als in de toekomst.

Brede, diepgaande competentie

Ons dienstenportfolio omvat onderhoud van gebouwen, de verzorging en onderhoud van buitenomgevingen, het optimaliseren van energieverbruik, schadecontrole en -reparatie, evenals financieel en administratief beheer.

Gebouwbeheer

Wij bieden doordachte oplossingen voor elk type gebouw, en passen ons aan naar de speficieke behoeften en vereisten van elke klant.

Luchtbehandeling

Supervisie, zorg, probleemoplossing, preventief & correctief onderhoud volgens de industrienormen.

Handyman

Het wachten op uw klusjes beu?

Of dit nu gaat over sanitair, lampen vervangen, schrijnwerk, dakherstellingen, schilderwerken, epoxywerken, ... voor alle klussen in uw vastgoed hebben wij een passende en snelle oplossing.

Groenonderhoud

Onze groendienst kan ingezet worden voor het onderhoud van parken en groenvoorzieningen, maar ook om uw bedrijfsterreinen te onderhouden en verzorgen.

Met oog op de seizoenen en weersomstandigheden, bieden wij flexibele oplossingen die aan uw noden voldoen. 

Energiemanagement

Bij energiestudies wordt meestal de aandacht gevestigd op productieprocessen. Maar de verwarming, koeling, verlichting,... zijn binnen een bedrijf één van de grootste verbruikers.

Wij zorgen dat deze verbruikers in kaart worden gebracht, waarna we er een energiestudie op loslaten.
We zorgen voor betaalbare en efficiënte verbeteringsvoorstellen die zich binnen een redelijke termijn terug verdienen.

Ongediertebestrijding

Insecten of ongedierte in uw bedrijf is niet alleen een vervelend en ongezond probleem, maar het geeft ook een negatieve uitstraling aan uw bedrijf.

Wij zorgen voor een passende oplossing en organiseren een pro-actief beleid.

Duurzaamheid in het echt

Coor kiest voor materialen met ecolabel, we optimaliseren energie en we denken zoveel mogelijk na over zowel onze eigen klimaatvoetafdruk, als deze van onze klanten. 

Lees meer over Coor's duurzaamheidswerk

Ontwikkeling vanaf het eerste moment

Als toonaangevende dienstverlener streven wij ernaar gezien te worden als het meest innovatieve bedrijf in de FM-sector.
We bereiken dit doel door voortdurend innovatieve oplossingen te identificeren, ontwikkelen en lanceren die tastbare waarden bieden aan onze klanten en onszelf.

Lees meer over Coor's innovaties

De toekomst van gebouwenbeheer

In deze video vertelt Anna Rudberg, hoofd Real Estate bij Coor Zweden, over belangrijke trends in gebouwbeheer.

Hard FM

Ontdek in onze brochure hoe Coor in jouw onderneming een meerwaarde kan betekenen.