• Contact
  • Language / Site

    Languages

    Sites

Dagelijkse schoonmaak - slim, veilig en duurzaam

Een goede, professionele reiniging draagt bij aan de veiligheid, gezondheid & welzijn op de werkvloer. Door onze jarenlange kennis en ervaring, kunnen wij een geoptimaliseerd schoonmaakprogramma aanbieden die aan uw specifieke vereisten voldoet.
Op die manier zorgen wij voor een nette werkomgeving, en dragen bij aan een aantrekkelijke uitstraling van uw bedrijf.

Contact

De toekomst van schoonmaken

In deze video vertelt Asbjørg Torpe, Innovation Manager bij Coor, over belangrijke trends in de schoonmaak. 

Hoe wij u begrijpen

Reiniging die echt flexibel is

Wij bieden schoonmaakdiensten die gemakkelijk kunnen worden aangepast aan unieke en variërende behoeften, vereisten en de huidige situatie in de samenleving. 

Onze service is gebaseerd op zowel de traditionele als de nieuwste reinigingsmethodes, en omvat een "state of the art" technologie die aan de nieuwste en strengere ecologische normen voldoet. 
Daarnaast verzekeren we eenvoud van organisatie, open communicatie, een actief veiligheidsbeleid en het continue zoeken naar verbeteringen.

Een goede hygiëne is goed zorg dragen voor uw personeel.

Wij voeren schoonmaakdiensten uit in alle soorten omgevingen en gebouwen, en passen ons aan de behoefen van elke klant aan. 

Coor creëert waarde

In de nasleep van de pandemie is schoonmaken een sleutelfunctie geworden in de samenleving. Schoonmaakdiensten zorgen voor een schone, veilige en aangename werkplek - zowel voor onze klanten, medewerk(st)ers, als gasten. Om het risico op verspreiding van infecties te verminderen, passen we ons aan en richten we ons op extra blootgestelde oppervlaktes.

Cleaning the Coor way

Coor heeft een eigen reinigingsconcept die zich gemakkelijk aanpast aan de verschillende noden en vereisten van onze klanten, terwijl kwaliteit en efficiëntie worden gewaarborgd.
Onze service stelt onze klanten in staat zich te focussen op hun core-business, terwijl wij de overige zaken voor onze rekening nemen. 

Schoonmaak als onderdeel van een IFM-solution

Schoonmaakdiensten zijn een voor de hand liggend onderdeel van de meeste Integrated Facility Management oplossingen, en kunnen eenvoudig op slimme manieren worden gecombineerd met andere diensten.

Duurzaamheid in het echt

Slimme en duurzame service is cruciaal voor de aantrekkelijke werkplekken van de toekomst. 
Coor kiest steeds voor materialen met een ecolabel en we houden rekening met zowel onze eigen klimaatvoetafdruk, als deze van onze klanten. Onze activiteiten zijn milieugecertificeerd volgens ISO & onze schoonmaak is Nordic Swan gecertificeerd. 

Een duurzame werkomgeving voor onze medewerk(st)ers betekent dat ze zich goed voelen - zowel nu als op langere termijn. 

Lees meer over Coor's duurzaamheidswerk

Ontwikkeling vanaf het eerste moment

Pro-activiteit zet schoonmaken op de voorgrond

Reinigingsmethodes, producten, materialen, robots en andere technische oplossingen ontwikkelen zich snel. Coor volgt continue de voortgang om ervoor te zorgen dat wij en onze klanten up-to-date zijn van de nieuwste innovaties. 

Lees meer over Coor's innovaties